Epilarea la bărbaţi – metode şi păreri

Dacă eşti împotriva epilării la bărbaţi sau nu ţi se pare o idee prea bună, poţi să te opreşti aici din citit.

Bun, dacă ai continuat, înseamnă că eşti doritor de dat părul mai jos de sub gât şi vrei să ştii cum să o faci sau poate o faci deja, dar nu eşti mulţumit de metoda folosită şi rezultatele obţinute.
În primul rând, fiecare are diferite motive pentru care se epilează, dar nu despre asta vom discuta, ci despre toate metodele pe care le poti încerca şi ce efecte au.
Creme epilatoare, ceară, lame de ras, aparate de tuns şi aparate speciale sunt metode de indepartare a parului.
Oricum, există zone în care chiar o minimă tundere, dacă nu radere, ar trebui să fie prezentă.
Nimeni nu vrea să vadă un subraţ păros care mai şi miroase pe deasupra, iar legat de comoară, motivul evident e, cum ar spune americanu’, trim the bush to make the tree look taller.

Epilarea la bărbaţi metode şi păreri:

Citește mai mult

10 probleme stanjenitoare ale barbatilor si solutiile lor

Nu doar femeile se confrunta cu probleme estetice, dar si barbatii sunt preocupati de felul in care arata. Anumite defecte sau afectiuni le pot scadea barbatilor respectul de sine, insa, acestea au si solutii.

Iata care sunt cele mai stanjenitoare probleme ale barbatilor si solutiile acestora:
Citește mai mult

Investigatii medicale ce trebuie efectuate de orice barbat

Controalele medicale periodice efectuate la momentul potrivit reprezinta cea mai buna metoda de a avea grija de sanatate. Acestea pot diagnostica timpuriu anumite boli, inainte sa apara simptomele, cand sunt mai usor si de tratat.

Anumite tipuri de cancer, descoperite devreme, pot fi chiar vindecate. Totodata, diabetul descoperit la momentul potrivit poate impiedica aparitia complicatiilor, precum pierderea vederii si impotenta. Testele necesare sunt bazate pe varsta si pe factorii de risc. Iata care sunt investigatiile medicale ce trebuie efectuate de orice barbat.
Citește mai mult

Măști pentru tenul bărbaților

Cei mai mulți bărbați nu își îngrijesc în mod deosebit fața mai ales că semnele îmbătrânirii se văd mai greu la barbati pentru că au mai mult colagen în piele decât femeile. Totuși și pielea barbatului mai are nevoie de o îngrijire adecvată din când în când și chiar dacă folosești creme hidratante sau alte produse cosmetice ai putea încerca și folosirea unor măști faciale din ingrediente naturale.

Citește mai mult

Alopecia

Alopecia este o afecţiune dermatologică inflamatorie care afectează foliculii piloşi în special de la nivelul scalpului, având o evoluţie cronică ce duce la pierderea localizată sau completă a părului de la nivelul capului dar şi de pe corp. Până în prezent nu a fost elucidată etiologia alopeciei şi nu se cunoaşte evoluţia ulterioară a acesteia, dar, se ştie că alopecia este o afecţiune autoimună declanşată de predispoziţia genetică asociată cu factorii de mediu.
Care sunt factorii care pot declanşa apariţia alopeciei?
Citește mai mult