Cosmetica corporala

Tratamentul prin electrostimulare reprezinta o procedura sigura si simpla prin care 24 de electrozi sunt aplicati pe diferite  zone de tratament, in functie de necesitati,  stimuland astfel muschii si facandu-i sa lucreze. Aceasta stimulare creaza o cerere uriasa de energie in muschi. Pentru a satisface aceasta cerere, muschii utilizeaza ca sursa de energie grasimile din imprejurimi, arzandu-le in acelasi fel in care se ard in timpul unor exercitii obisnuite.

Efectele tratamentului de electrostimulare

  • tonifierea rapida a musculaturii de pe tot corpul;
  • scadere in centimetrii localizata sau generala;
  • ajuta la accelerarea functiilor organismului si a circulatiei sanguine;
  • combate retentia de apa si determina eliminarea surplusului retinut in corp;
  • amelioreaza vizibil nodulii celulitici;
  • ajuta la redobandirea fermitatii si elasticitatii pielii.

Terapia cu ventuze –  face parte integrantă din terapia acupuncturală, una din tehnicile de tratament ce ţin de medicina tradiţională chineză.

Ventuzele folosite în mod tradiţional sunt confecţionate din bambus, porţelan sau sticlă şi se aplică folosind o flacără care se introduce pentru scurt timp în interiorul ventuzei, umplând-o astfel cu gaze fierbinţi.

Datorită căldurii, se produce fenomenul de vasodilataţie puternică la nivelul pielii, ceea ce duce la o circulaţie sanguină mai bună în tot corpul și la relaxarea mușchilor, chiar și a celor aflaţi mai jos de locul unde se aplică ventuzele. Grăbește vindecarea bolilor infecţioase și duce la îmbunătăţirea imunităţii. În afecţiunile respiratorii, pacientul are o stare generală mult mai bună, iar simptomele se diminuează.

Tratamente dermato pentru corp

Tratament cicatrici (după arsuri, operatii etc.). Prețul variză în funcție de zona și aria problematicăde la 50 la 250 lei/sed
Tratament folicutită (iritație/acnee). Pretul variaza in functie de zona si aria problematica de la 150 la 250 lei/sed

Tratament vergeturi (pretul variză în funcție de zona și aria problematică) de la 50 la 150 lei/ sed
© Copyright 2018 cosmetica-masculina.ro Design & Development with ❤ by Interfata.ro